1331 Cango&Rinaldi nyaklánc (FKGLFH)Jelenleg nincs készleten, előrendelés lehetséges. Felvesszük a kapcsolatot a forgalmazóval, és jelezzük, hogy milyen határidővel tudjuk szállítani!
23 700 Ft
(18 661.42 Ft + 27% ÁFA)

Leírás

1331-es cikkszámú Cango&Rinaldi nyaklánc a Queen kollekcióból. A nyaklánc fekete színű olasz bőr alapanyagból, ezüst színű glitterrel dízsítve, valamint fehér színű Swarovski kristály kombinációjából készült. Nyaklánc méretei: 440 mm hosszú egy méretben mágneses hengerzárral kapcsolható. Szélesség: 5 mm Swarovski kistállyal díszített felület: 1 db 22*28 mm-es különleges csiszolású fehér színű Swarovski kristály. A nyaklánc nikkel színű fém kiegészítőkkel készült, a medál felett Cango feirattal ellátott szegeccsel, jelezve ezzel a brand eredetiségét és minőségét! A medál teljes hossza 52 mm.

Már külföldre is szállítunk, a szállítási díjakról, és a kiszállítási időről, érdeklődjön e-mailben!

I. osztályú termék, származási helye EU. Kezelési útmutató, illetve vásárlói tájékoztató a dobozban található.

A kiskereskedelmi értékesítés miatt, a napközben üzleteinkben eladott termékeket, csak a nap végén egyeztetjük webáruházunkban, így az ebből adódó esetleges készlethiányért felelősséget nem vállalunk, termékeink a készlet erejéig állnak rendelkezésre. Esetleges készlethiányról 24 órán belül e-mailben értesítjük!

Viszonteladói értékesítésre partnereket keresünk az ország több városában, ahol még nincs jelen a márka. Amennyiben Ön kereskedő és üzleti profiljába beleillik a márka igényes megjelenítése, akkor keressen bennünket online nagykereskedésünkhöz regisztrációs kódért (Viszonteladói értésekítéshez információk az info@cangorinaldishop.com e-mail címen).

Ezt a Cango&Rinaldi ékszer modellt (sürgős, akár 1 munkanapos kiszállítás megoldhatóságáról érdeklődjön telefonon) szállítási díj nélkül szállítjuk házhoz.


Cikkszám: 1331_FKGLFH
Gyártó: Cango&Rinaldi
Anyag: bőr+swarovski
Szín: fekete+glitter
Kő: fehér