1318_1319 Cango&Rinaldi ékszer szett (14)47 000 Ft
(37 007.87 Ft + 27% ÁFA)
+ -

Leírás

1318-as cikkszámú Cango&Rinaldi karkötő a Shine kollekcióból. A karkötő fekete színű és fekete ocelot mintás több szálból álló olasz bőr alapanyagból, valamint fekete színű kristály kombinációjából készült. Karkötő méretei: 180 mm hosszú egy méretben kapcsolható: 172 mm-en. Szélesség: 20 mm kristállyal díszített felület: 5*30 mm-en apró fekete színű kristályok. A karkötő arany színű fém kiegészítőkkel készült, ahol a foglalat Cango&Rinaldi feirattal ellátott, jelezve ezzel a brand eredetiségét és minőségét!

1319-es cikkszámú Cango&Rinaldi nyaklánc a Shine kollekcióból. A nyaklánc mintás fekete és fekete színű vékony olasz bőr alapanyagból, valamint fekete színű kristály kombinációjából készült. A nyaklánc nikkel színű fém kiegészítőkkel készült, ahol a foglalat Cango&Rinaldi feirattal ellátott, jelezve ezzel a brand eredetiségét és minőségét!
Medál teljes hossza 45 mm; teljes hossza: 455 mm, egy méretben mágneses hengerzárral kapcsolható

Már külföldre is szállítunk, a szállítási díjakról, és a kiszállítási időről, érdeklődjön e-mailben!

I. osztályú termék, származási helye EU. Kezelési útmutató, illetve vásárlói tájékoztató a dobozban található.

A kiskereskedelmi értékesítés miatt, a napközben üzleteinkben eladott termékeket, csak a nap végén egyeztetjük webáruházunkban, így az ebből adódó esetleges készlethiányért felelősséget nem vállalunk, termékeink a készlet erejéig állnak rendelkezésre. Esetleges készlethiányról 24 órán belül e-mailben értesítjük!

Viszonteladói értékesítésre partnereket keresünk az ország több városában, ahol még nincs jelen a márka. Amennyiben Ön kereskedő és üzleti profiljába beleillik a márka igényes megjelenítése, akkor keressen bennünket online nagykereskedésünkhöz regisztrációs kódért (Viszonteladói értésekítéshez információk az info@cangorinaldishop.com e-mail címen).

Ezt a Cango&Rinaldi ékszer modellt 2 munkanapon belül (sürgős, akár 1 munkanapos kiszállítás megoldhatóságáról érdeklődjön telefonon) szállítjuk házhoz.


Cikkszám: 1318_16_1319_17_14
Gyártó: Cango&Rinaldi
Anyag: Bőr, fém, kristály
Szín: Fekete-fekete ocelot minta
Kő: Fekete
Gyártói cikkszám: 1318_1319