1254 Cango&Rinaldi gyűrű (FKFH) 54-es méretJelenleg nincs készleten, előrendelés lehetséges. Felvesszük a kapcsolatot a forgalmazóval, és jelezzük, hogy milyen határidővel tudjuk szállítani!
9 700 Ft
(7 637.8 Ft + 27% ÁFA)

Leírás

54-es méretű 1254-es cikkszámú Cango&Rinaldi gyűrű a "Simple" kollekcióból. Fekete színű olasz bőrből és nikkel színű fém alapanyaggal, fehér színű szilánk formájú szórt Swarovski kristállyal díszítve. Méret: 54-es belső átmérő: 17,19 mm. A gyűrű szélessége: 6 mm.
A gyűrű a Crystal Rock Swarovski kristállyal díszített, szórt szilánk formájú Swarovski kristályokkal díszített, melyek formájuk miatt minden szögből megcsillanak!

Már külföldre is szállítunk, a szállítási díjakról, és a kiszállítási időről, érdeklődjön e-mailben!

I. osztályú termék, származási helye EU. Kezelési útmutató, illetve vásárlói tájékoztató a dobozban található.

A kiskereskedelmi értékesítés miatt, a napközben üzleteinkben eladott termékeket, csak a nap végén egyeztetjük webáruházunkban, így az ebből adódó esetleges készlethiányért felelősséget nem vállalunk, termékeink a készlet erejéig állnak rendelkezésre. Esetleges készlethiányról 24 órán belül e-mailben értesítjük!

Viszonteladói értékesítésre partnereket keresünk az ország több városában, ahol még nincs jelen a márka. Amennyiben Ön kereskedő és üzleti profiljába beleillik a márka igényes megjelenítése, akkor keressen bennünket online nagykereskedésünkhöz regisztrációs kódért (Viszonteladói értésekítéshez információk az info@cangorinaldishop.com e-mail címen).

Ezt a Cango&Rinaldi ékszer modellt (sürgős, akár 1 munkanapos kiszállítás megoldhatóságáról érdeklődjön telefonon) szállítási díj nélkül szállítjuk házhoz.


Cikkszám: 1254_FKFH_54
Gyártó: Cango&Rinaldi
Anyag: Bőr, fém, Swarovski kristály
Szín: Fekete
Kő: Fehér Swarovski
Gyártói cikkszám: 1254