1242 Cango&Rinaldi karkötő (BGAR)Jelenleg nincs készleten, előrendelés lehetséges. Felvesszük a kapcsolatot a forgalmazóval, és jelezzük, hogy milyen határidővel tudjuk szállítani!
16 200 Ft
(12 755.91 Ft + 27% ÁFA)

Leírás


1242-es cikkszámú Cango&Rinaldi karkötő a "Metal Love" kollekcióból, melyek különleges olasz bőr alapanyagból készülnek, és a fém kiegészítőkkel alkotnak tökéletes egységet. A karkötő alapanyaga fekete és arany színű broken glass bőr. Karkötő méretei: 210 mm hosszú, 40 mm széles, 172 és 187 mm-en két méretben patentosan kapcsolható. A karkötő közepén 22*38 mm-es fém tábla található Cango&Rinaldi nyomattal, jelölve ezzel a brand eredetiségét és minőségét.

Már külföldre is szállítunk, a szállítási díjakról, és a kiszállítási időről, érdeklődjön e-mailben!

I. osztályú termék, származási helye EU. Kezelési útmutató, illetve vásárlói tájékoztató a dobozban található.

A kiskereskedelmi értékesítés miatt, a napközben üzleteinkben eladott termékeket, csak a nap végén egyeztetjük webáruházunkban, így az ebből adódó esetleges készlethiányért felelősséget nem vállalunk, termékeink a készlet erejéig állnak rendelkezésre. Esetleges készlethiányról 24 órán belül e-mailben értesítjük!

Viszonteladói értékesítésre partnereket keresünk az ország több városában, ahol még nincs jelen a márka. Amennyiben Ön kereskedő és üzleti profiljába beleillik a márka igényes megjelenítése, akkor keressen bennünket online nagykereskedésünkhöz regisztrációs kódért (Viszonteladói értésekítéshez információk az info@cangorinaldishop.com e-mail címen).

Ezt a Cango&Rinaldi ékszer modellt (sürgős, akár 1 munkanapos kiszállítás megoldhatóságáról érdeklődjön telefonon) szállítási díj nélkül szállítjuk házhoz.


Cikkszám: 1242_BGAR
Gyártó: Cango&Rinaldi
Szín: broken glass arany + fekete