-30%

1135 Cango&Rinaldi gyűrű (FHAR) 52-es méret12 000 Ft
8 400 Ft
(6 614.17 Ft + 27% ÁFA)
+ -

Leírás

52-es méretű 1135-ös cikkszámú Cango&Rinaldi gyűrű, fehér színű olasz több szállból álló bőr és arany színű fém alapanyaggal, metal gold (fém arany) színű szilánk formájú szórt Swarovski kristállyal díszítve. A gyűrű fejének mérete 22,5 mm. Kő: metal gold (fém arany) színű Swarovski kristály Méret: 52-es belső átmérő: 16,56 mm. A gyűrű a Crystal Rock Collection része, szórt szilánk formájú Swarovski kristályokkal díszített, melyek formájuk miatt minden szögből megcsillanak!

A Cango&Rinaldi cég újra bőr és fém kombinációjú gyűrűvel jelentkezett, mely hosszú időn keresztül ismét a kollekciók része lesz!

Sokan félnek attól, hogy interneten akár maguknak akár ajándékba gyűrűt vásároljanak, mer tartanak attól, hogy a méret nem megfelelő. Az aggodalom alaptalan akkor, ha le tudja mérni bármely gyűrű belső átmérőjét, amit a megajándékozni kívánt személy használ, és hasonlítsa össze az oldalunkon telálható méretekkel.

Az árajánlat csak magyarországi szállítás esetén érvényes, külföldi szállítást nem vállalunk!

A kiskereskedelmi értékesítés miatt, a napközben üzleteinkben eladott termékeket, csak a nap végén egyeztetjük webáruházunkban, így az ebből adódó esetleges készlethiányért felelősséget nem vállalunk, termékeink a készlet erejéig állnak rendelkezésre. Esetleges készlethiányról 24 órán belül e-mailben értesítjük!


Ezt a Cango&Rinaldi ékszer modellt (sürgős, akár 1 munkanapos kiszállítás megoldhatóságáról érdeklődjön telefonon) szállítási díj nélkül szállítjuk házhoz.

Használja ki, hogy nálunk mindent egy helyen megtalál, és egy kattintással összeállíthatja szettjét, ahelyett hogy üzletről, üzletre járna, és megpróbálná összevadászni kiszemelt ékszeréhez a hozzá illő kiegészítőket. Amennyiben valamely terméket nem találja készleten, vagy más bőr, illetve kő színösszeállításban álmodta meg szettjét, akkor lépjen kapcsolatba velünk, és mi legyártatjuk, az Ön által kiválasztott méretben, bőr és kő összeállításban álmai ékszerét :-)!


Cikkszám: 1135_FHAR_52
Gyártó: Cango&Rinaldi
Anyag: Bőr, fém, Swarovski kristály
Szín: Fehér
Kő: Metal Gold
Gyártói cikkszám: 1135