1104 Cango&Rinaldi nyaklánc (FHMG_)22 900 Ft
(18 031.5 Ft + 27% ÁFA)
+ -

Leírás

1104-es cikkszámú Cango&Rinaldi nyaklánc. Fehér színű olasz bőrből készült nyaklánc, a medálon fehér színű bőrbe fűzött 1 db Cango&R felirattal ellátott arany színű foglalatban 10*75 mm-en metal gold színű szilánk formájú Swarovski kristállyal díszítve. A nyaklánc 425 mm hosszú. A lánc mágneses hengerzárral kapcsolható, amely Cango felirattal díszített, jelölve ezzel a brand eredetiségét és minőségét.

Már külföldre is szállítunk, a szállítási időről illetve annak költségéről érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon. I. osztályú termék, származási helye EU. Kezelési útmutató, illetve vásárlói tájékoztató a dobozban található.


Viszonteladói értékesítésre partnereket keresünk az ország több városában, ahol még nincs jelen a márka. Amennyiben Ön kereskedő és üzleti profiljába beleillik a márka igényes megjelenítése, akkor keressen bennünket online nagykereskedésünkhöz regisztrációs kódért (Viszonteladói értésekítéshez információk az info@cangorinaldishop.com e-mail címen).


A kiskereskedelmi értékesítés miatt, a napközben üzleteinkben eladott termékeket, csak a nap végén egyeztetjük webáruházunkban, így az ebből adódó esetleges készlethiányért felelősséget nem vállalunk, termékeink a készlet erejéig állnak rendelkezésre. Esetleges készlethiányról 24 órán belül e-mailben értesítjük!


Ezt a Cango&Rinaldi ékszer modellt (sürgős, akár 1 munkanapos kiszállítás megoldhatóságáról érdeklődjön telefonon) szállítási díj nélkül szállítjuk házhoz.


Cikkszám: 1104_FHMG_
Gyártó: Cango&Rinaldi
Anyag: Bőr, fém, Swarovski kristály
Szín: Fehér
Kő: Metal Gold
Gyártói cikkszám: 1104