1079 Cango&Rinaldi nyaklánc (FKFH)Jelenleg nincs készleten, előrendelés lehetséges. Felvesszük a kapcsolatot a forgalmazóval, és jelezzük, hogy milyen határidővel tudjuk szállítani!
25 900 Ft
(20 393.7 Ft + 27% ÁFA)

Leírás

1079-es cikkszámú Cango&Rinaldi nyaklánc. Nagyon sikeres nyaklánc modell, mely most az új szilánk formájú Crytal Rock Swarovski kristályokkal került díszítésre. Nyaklánc méretei: Szélesség: 5 mm Hossz: 410 mm Swarovski kristállyal díszített felület: 13*39 mm. Bőr: fekete színű minőségi olasz bőr. Kő: fehér színű Crytal Rock Swarovski kristály. A medál és a kapocs nikkel színű fém foglalata Cango&Rinaldi feirattal ellátott, jelezve ezzel a brand eredetiségét és minőségét!

I. osztályú termék, származási helye EU. Kezelési útmutató, illetve vásárlói tájékoztató a dobozban található.

Viszonteladói értékesítésre partnereket keresünk az ország több városában, ahol még nincs jelen a márka. Amennyiben Ön kereskedő és üzleti profiljába beleillik a márka igényes megjelenítése, akkor keressen bennünket online nagykereskedésünkhöz regisztrációs kódért (Viszonteladói értésekítéshez információk a +36-30-2-999-858-as telefonszámon).

A kiskereskedelmi értékesítés miatt, a napközben üzleteinkben eladott termékeket, csak a nap végén egyeztetjük webáruházunkban, így az ebből adódó esetleges készlethiányért felelősséget nem vállalunk, termékeink a készlet erejéig állnak rendelkezésre. Esetleges készlethiányról 24 órán belül e-mailben értesítjük!

Ezt a Cango&Rinaldi ékszer modellt (sürgős, akár 1 munkanapos kiszállítás megoldhatóságáról érdeklődjön telefonon) szállítási díj nélkül szállítjuk házhoz.


Cikkszám: 1079_FKFH
Gyártó: Cango&Rinaldi
Anyag: Bőr, fém, Swarovski kristály
Szín: Fekete
Kő: Fehér Swarovski
Gyártói cikkszám: 1079