1076 Cango&Rinaldi gyűrű (EZFK) S-es méret18 999 Ft
(14 959.84 Ft + 27% ÁFA)
+ -

Leírás

1076-os cikkszámú Cango&Rinaldi gyűrű, ezüst színű fém alapanyaggal, fekete színű szilánk formájú szórt Swarovski kristállyal díszítve. A gyűrű fejének mérete 25*37 mm. Kő: fekete színű Swarovski kristály Méret: S-es méret 52-es belső átmérő: 16,56 mm. A gyűrű a Crystal Rock Collection része, szórt szilánk formájú Swarovski kristályokkal díszített, melyek formájuk miatt minden szögből megcsillanak!

A Cango&Rinaldi cég Crystal Rock kollekciójának gyűrű modellje, mely rengeteg termékkel együtt szettet alkot!
Sokan félnek attól, hogy interneten akár maguknak akár ajándékba gyűrűt vásároljanak, mer tartanak attól, hogy a méret nem megfelelő. Az aggodalom alaptalan akkor, ha le tudja mérni bármely gyűrű belső átmérőjét, amit a megajándékozni kívánt személy használ, és hasonlítsa össze az oldalunkon telálható méretekkel.


A kiskereskedelmi értékesítés miatt, a napközben üzleteinkben eladott termékeket, csak a nap végén egyeztetjük webáruházunkban, így az ebből adódó esetleges készlethiányért felelősséget nem vállalunk, termékeink a készlet erejéig állnak rendelkezésre. Esetleges készlethiányról 24 órán belül e-mailben értesítjük!


Ezt a Cango&Rinaldi ékszer modellt (sürgős, akár 1 munkanapos kiszállítás megoldhatóságáról érdeklődjön telefonon), 2 munkanapon belül 1000 Ft-os kiszállítási díjjal, amennyiben vásárlása eléri a 25 000 Ft-ot úgy szállítási díj nélkül szállítjuk házhoz.


Használja ki, hogy nálunk mindent egy helyen megtalál, és egy kattintással összeállíthatja szettjét, ahelyett hogy üzletről, üzletre járna, és megpróbálná összevadászni kiszemelt ékszeréhez a hozzá illő kiegészítőket. Amennyiben valamely terméket nem találja készleten, vagy más bőr, illetve kő színösszeállításban álmodta meg szettjét, akkor lépjen kapcsolatba velünk, és mi legyártatjuk, az Ön által kiválasztott méretben, bőr és kő összeállításban álmai ékszerét :-)!


Cikkszám: 1076_EZFK_S
Gyártó: Cango&Rinaldi
Kő: Fekete
Gyártói cikkszám: 1076