%

0749 Cango&Rinaldi nyaklánc (ARARFH)Jelenleg nincs készleten, előrendelés lehetséges. Felvesszük a kapcsolatot a forgalmazóval, és jelezzük, hogy milyen határidővel tudjuk szállítani!
31 999 Ft
22 400 Ft
(17 637.8 Ft + 27% ÁFA)

Leírás

0749-es cikkszámú nyaklánc arany színű olasz bőrből, fehér és arany arany színű Swarovski kristállyal díszítve. A nyaklánc méretei: 5 mm széles; 430 mm hosszú. A medálon arany színű foglalatban egy 21 mm x 15 mm-es és egy 14 mm x 9 mm-es arany színű pillangó formájú Swarovski kristály található, melyek alatt 9 mm x 5 mm-es fehér és arany színű Swarovski kristály díszítés, valamint az arany fémkellékbe írt Cango felirat található jelezve ezzel a brand eredetiségét és minőségét.

Már külföldre is szállítunk, a szállítási díjakról, és a kiszállítási időről, érdeklődjön e-mailben!

I. osztályú termék, származási helye EU. Kezelési útmutató, illetve vásárlói tájékoztató a dobozban található.

A kiskereskedelmi értékesítés miatt, a napközben üzleteinkben eladott termékeket, csak a nap végén egyeztetjük webáruházunkban, így az ebből adódó esetleges készlethiányért felelősséget nem vállalunk, termékeink a készlet erejéig állnak rendelkezésre. Esetleges készlethiányról 24 órán belül e-mailben értesítjük!

Viszonteladói értékesítésre partnereket keresünk az ország több városában, ahol még nincs jelen a márka. Amennyiben Ön kereskedő és üzleti profiljába beleillik a márka igényes megjelenítése, akkor keressen bennünket online nagykereskedésünkhöz regisztrációs kódért (Viszonteladói értésekítéshez információk az info@cangorinaldishop.com e-mail címen).

Ezt a Cango&Rinaldi ékszer modellt (sürgős, akár 1 munkanapos kiszállítás megoldhatóságáról érdeklődjön telefonon) szállítási díj nélkül szállítjuk házhoz.


Cikkszám: 0749_ARARFH
Gyártó: Cango&Rinaldi
Anyag: Arany színű fém kellék
Szín: Arany (16)
Kő: Fehér és Arany