%

0636 Cango&Rinaldi nyaklánc (FKFH)Jelenleg nincs készleten, előrendelés lehetséges. Felvesszük a kapcsolatot a forgalmazóval, és jelezzük, hogy milyen határidővel tudjuk szállítani!
24 500 Ft
17 150 Ft
(13 503.94 Ft + 27% ÁFA)

Leírás

0636-os cikkszámmal ellátott Cango&Rinaldi nyaklánc. Fekete színű, minőségi olasz bőrből készült, arany színű fém kellékekkel és elöl különleges kialakítású, C formájú csatos záródással. Fekete színű, kör alakú medállal ellátott, mely tíz darab fehér színű Swarovski kristállyal van díszítve. A medálon található Cango&Rinaldi felirat jelöli a brand eredetiségét és minőségét.

Már külföldre is szállítunk, a szállítási díjakról, és a kiszállítási időről, érdeklődjön e-mailben!
I. osztályú termék, származási helye EU. Kezelési útmutató, illetve vásárlói tájékoztató a dobozban található.

A kiskereskedelmi értékesítés miatt, a napközben üzleteinkben eladott termékeket, csak a nap végén egyeztetjük webáruházunkban, így az ebből adódó esetleges készlethiányért felelősséget nem vállalunk, termékeink a készlet erejéig állnak rendelkezésre. Esetleges készlethiányról 24 órán belül e-mailben értesítjük!

Viszonteladói értékesítésre partnereket keresünk az ország több városában, ahol még nincs jelen a márka. Amennyiben Ön kereskedő és üzleti profiljába beleillik a márka igényes megjelenítése, akkor keressen bennünket online nagykereskedésünkhöz regisztrációs kódért (Viszonteladói értésekítéshez információk az info@cangorinaldishop.com e-mail címen).

Ezt a Cango&Rinaldi ékszer modellt (sürgős, akár 1 munkanapos kiszállítás megoldhatóságáról érdeklődjön telefonon) szállítási díj nélkül szállítjuk házhoz.


Cikkszám: 0636_FKFH
Gyártó: Cango&Rinaldi
Anyag: Arany színű fém kellék
Szín: Fekete
Kő: Fehér színű (001)