%

0545 Cango&Rinaldi fülbevaló (FKFH)Jelenleg nincs készleten, előrendelés lehetséges. Felvesszük a kapcsolatot a forgalmazóval, és jelezzük, hogy milyen határidővel tudjuk szállítani!
17 000 Ft
11 900 Ft
(9 370.08 Ft + 27% ÁFA)

Leírás

0545-ös cikkszámmal ellátott Cango&Rinaldi fülbevaló. Az ékszer fekete színű, gyöngyháztörmelék és csont ötvözetéből készült, nikkel színű fém kellékekkel bedugós fazonban. Átmérője 28 mm. Közepén a nikkel színű fém foglalat kettő darab fehér színű Swarovski kristállyan van díszítve, Cango&Rinaldi gravírozással, jelölve ezzel a brand eredetiségét és minőségét.
Már külföldre is szállítunk, a szállítási díjakról, és a kiszállítási időről, érdeklődjön e-mailben!

I. osztályú termék, származási helye EU. Kezelési útmutató, illetve vásárlói tájékoztató a dobozban található.

A kiskereskedelmi értékesítés miatt, a napközben üzleteinkben eladott termékeket, csak a nap végén egyeztetjük webáruházunkban, így az ebből adódó esetleges készlethiányért felelősséget nem vállalunk, termékeink a készlet erejéig állnak rendelkezésre. Esetleges készlethiányról 24 órán belül e-mailben értesítjük!

Ezt a Cango&Rinaldi ékszer modellt (sürgős, akár 1 munkanapos kiszállítás megoldhatóságáról érdeklődjön telefonon) szállítási díj nélkül szállítjuk házhoz.


Cikkszám: 0545_FKFH
Gyártó: Cango&Rinaldi
Anyag: Nikkel színű fém kellékek
Kő: Fehér színű (001)