%

0497 Cango&Rinaldi nyaklánc (EZSZV)Jelenleg nincs készleten, előrendelés lehetséges. Felvesszük a kapcsolatot a forgalmazóval, és jelezzük, hogy milyen határidővel tudjuk szállítani!
25 900 Ft
18 130 Ft
(14 275.59 Ft + 27% ÁFA)

Leírás

0497-es cikkszámmal ellátott Cango&Rinaldi nyaklánc. Ezüst színű, minőségi olasz bőrből készült, nikkel színű fém kellékekkel és különleges kialakítású, horgony formájú csatos záródással. A medál egy levél alakú, nikkel színű fém foglalatból áll, mely különböző nagyságú multi szines Swarovski kristályokkal van díszítve. A nyaklánc teljes hosszúsága 470 mm, szélessége 5 mm. A medál bőr részében található Cango&Rinaldi felirattal ellátott szegecs jelöli a brand eredetiségét és minőségét.

Már külföldre is szállítunk, a szállítási díjakról, és a kiszállítási időről, érdeklődjön e-mailben!
I. osztályú termék, származási helye EU. Kezelési útmutató, illetve vásárlói tájékoztató a dobozban található.

A kiskereskedelmi értékesítés miatt, a napközben üzleteinkben eladott termékeket, csak a nap végén egyeztetjük webáruházunkban, így az ebből adódó esetleges készlethiányért felelősséget nem vállalunk, termékeink a készlet erejéig állnak rendelkezésre. Esetleges készlethiányról 24 órán belül e-mailben értesítjük!

Viszonteladói értékesítésre partnereket keresünk az ország több városában, ahol még nincs jelen a márka. Amennyiben Ön kereskedő és üzleti profiljába beleillik a márka igényes megjelenítése, akkor keressen bennünket online nagykereskedésünkhöz regisztrációs kódért (Viszonteladói értésekítéshez információk az info@cangorinaldishop.com e-mail címen).

Ezt a Cango&Rinaldi ékszer modellt (sürgős, akár 1 munkanapos kiszállítás megoldhatóságáról érdeklődjön telefonon) szállítási díj nélkül szállítjuk házhoz.


Cikkszám: 0497_EZSZV
Gyártó: Cango&Rinaldi
Anyag: Nikkel színű fém kellékek
Szín: Ezüst
Kő: multi