0020 Cango&Rinaldi Samsung S8 tok (ARFH)



Jelenleg nincs készleten, előrendelés lehetséges. Felvesszük a kapcsolatot a forgalmazóval, és jelezzük, hogy milyen határidővel tudjuk szállítani!
14 700 Ft
(11 574.8 Ft + 27% ÁFA)

Leírás

0020 cikkszámú Cango&Rinaldi Samsung telefon típusokhoz tok modell. A Cango&Rinaldi cég legújabb Samsung tok modellje! Az Samsung készülékét egy műanyag tokba tudja belepattintani.
Arany fekete (broken glass) színű olasz bőr Samsung tok, fehér színű crystal rock Swarovski kristályokkal díszítve. Szélesség: 70 mm Magasság: 149 mm Vastagság: 10 mm Swarovski kristályokkal kirakott felület: 5*100 mm kristály felület. A telefontok belsején Cango&Rinaldi mélynyomat található, illetve hátulja egy arany szinű Cango márkajelzett szegeccsel díszített, jelölve ezzel a brand erdetiségét és minőségét!

A terméket díszdobozban és ajándéktáskában szállítjuk, melyet az ár tartalmaz!

Figyelem! A termék csak Samsung S8 telefon modellhez használható, más termékkel nem kompatibilis. A bőr és a tenyér renszeres érintkezéséből fakadó bőr kopás nem a termék nem megfelelő minőségét jelenti, hanem annak természetes "öregedését"!


Már külföldre is szállítunk, a szállítási díjakról, és a kiszállítási időről, érdeklődjön e-mailben!

I. osztályú termék, származási helye EU. Kezelési útmutató, illetve vásárlói tájékoztató a dobozban található.

A kiskereskedelmi értékesítés miatt, a napközben üzleteinkben eladott termékeket, csak a nap végén egyeztetjük webáruházunkban, így az ebből adódó esetleges készlethiányért felelősséget nem vállalunk, termékeink a készlet erejéig állnak rendelkezésre. Esetleges készlethiányról 24 órán belül e-mailben értesítjük!

Viszonteladói értékesítésre partnereket keresünk az ország több városában, ahol még nincs jelen a márka. Amennyiben Ön kereskedő és üzleti profiljába beleillik a márka igényes megjelenítése, akkor keressen bennünket online nagykereskedésünkhöz regisztrációs kódért (Viszonteladói értésekítéshez információk az info@cangorinaldishop.com e-mail címen).

Ezt a Cango&Rinaldi telefontok modellt (sürgős, akár 1 munkanapos kiszállítás megoldhatóságáról érdeklődjön telefonon) szállítási díj nélkül szállítjuk házhoz.


Cikkszám: 0020_ARFH
Gyártó: Cango&Rinaldi
Anyag: Bőr, fém, Swarovski kristály
Szín: Arany
Kő: Fehér Swarovski