0019 Cango&Rinaldi iPhone X tok (LPFKMG)Jelenleg nincs készleten, előrendelés lehetséges. Felvesszük a kapcsolatot a forgalmazóval, és jelezzük, hogy milyen határidővel tudjuk szállítani!
14 700 Ft
(11 574.8 Ft + 27% ÁFA)

Leírás

0019 cikkszámú Cango&Rinaldi Iphone X telefon típusokhoz tok modell. A Cango&Rinaldi cég legújabb iPhone tok modellje! Az iPhone készülékét egy műanyag tokba tudja belepattintani.
Lakk prada fekete színű olasz bőr iPhone tok, metal gold színű crystal rock Swarovski kristályokkal díszítve. Szélesség: 70.9 mm Magasság: 144 mm Vastagság: 10 mm Swarovski kristályokkal kirakott felület: 5*135 mm kristály felület. A telefontok belsején Cango&Rinaldi mélynyomat található, illetve hátulja egy arany szinű Cango márkajelzett szegeccsel díszített, jelölve ezzel a brand erdetiségét és minőségét!

A terméket díszdobozban és ajándéktáskában szállítjuk, melyet az ár tartalmaz!

Figyelem! A termék csak iPhone X telefon modellhez használható, más termékkel nem kompatibilis. A bőr és a tenyér renszeres érintkezéséből fakadó bőr kopás nem a termék nem megfelelő minőségét jelenti, hanem annak természetes "öregedését"!


Már külföldre is szállítunk, a szállítási díjakról, és a kiszállítási időről, érdeklődjön e-mailben!

I. osztályú termék, származási helye EU. Kezelési útmutató, illetve vásárlói tájékoztató a dobozban található.

A kiskereskedelmi értékesítés miatt, a napközben üzleteinkben eladott termékeket, csak a nap végén egyeztetjük webáruházunkban, így az ebből adódó esetleges készlethiányért felelősséget nem vállalunk, termékeink a készlet erejéig állnak rendelkezésre. Esetleges készlethiányról 24 órán belül e-mailben értesítjük!

Viszonteladói értékesítésre partnereket keresünk az ország több városában, ahol még nincs jelen a márka. Amennyiben Ön kereskedő és üzleti profiljába beleillik a márka igényes megjelenítése, akkor keressen bennünket online nagykereskedésünkhöz regisztrációs kódért (Viszonteladói értésekítéshez információk az info@cangorinaldishop.com e-mail címen).


Cikkszám: 0019_LPFKMG
Gyártó: Cango&Rinaldi
Anyag: Bőr, fém, Swarovski kristály
Szín: Lakk Prada Fekete
Kő: Metal Gold