0015 Cango&Rinaldi iPhone6 és 6S tok (SZEZFH)

15 500 Ft

(12 204.72 Ft + 27% ÁFA)
Jelenleg nincs készleten, előrendelés lehetséges. Felvesszük a kapcsolatot a forgalmazóval, és jelezzük, hogy milyen határidővel tudjuk szállítani!

Ingyenes szállítás Magyarországon 40 000 Ft felett

Termékleírás

0015 cikkszámú Cango&Rinaldi Iphone6 és 6S tok modell. A Cango&Rinaldi cég legújabb iPhone6 tok modellje! Az iPhone6 készülékét egy műanyag tokba tudja belepattintani.
Ezüst színű szövet mintás olasz bőr iPhone6 és 6S tok, fehér színű crystal rock Swarovski kristályokkal díszítve. Szélesség: 69 mm Magasság: 140 mm Vastagság: 13 mm Swarovski kristályokkal kirakott felület: 3*130 mm kristály felület. A telefontok hátulján Cango&Rinaldi mélynyomat található, jelölve ezzel a brand erdetiségét és minőségét!

A terméket díszdobozban és ajándéktáskában szállítjuk, melyet az ár tartalmaz!

Figyelem! A termék csak iPhone6 és iPhone6S telefon modellhez használható, más termékkel nem kompatibilis. A bőr és a tenyér renszeres érintkezéséből fakadó bőr kopás nem a termék nem megfelelő minőségét jelenti, hanem annak természetes "öregedését"!

Már külföldre is szállítunk, a szállítási díjakról, és a kiszállítási időről, érdeklődjön e-mailben!

I. osztályú termék, származási helye EU. Kezelési útmutató, illetve vásárlói tájékoztató a dobozban található.

A kiskereskedelmi értékesítés miatt, a napközben üzleteinkben eladott termékeket, csak a nap végén egyeztetjük webáruházunkban, így az ebből adódó esetleges készlethiányért felelősséget nem vállalunk, termékeink a készlet erejéig állnak rendelkezésre. Esetleges készlethiányról 24 órán belül e-mailben értesítjük!

Viszonteladói értékesítésre partnereket keresünk az ország több városában, ahol még nincs jelen a márka. Amennyiben Ön kereskedő és üzleti profiljába beleillik a márka igényes megjelenítése, akkor keressen bennünket online nagykereskedésünkhöz regisztrációs kódért (Viszonteladói értésekítéshez információk az info@cangorinaldishop.com e-mail címen).

Ezt a Cango&Rinaldi modellt (sürgős, akár 1 munkanapos kiszállítás megoldhatóságáról érdeklődjön telefonon), 2 munkanapon belül 1000 Ft-os kiszállítási díjjal, amennyiben vásárlása eléri a 25 000 Ft-ot úgy szállítási díj nélkül szállítjuk házhoz.

Adatlap

Cikkszám:0015_SZEZFH
Anyag:Bőr+Swarovski Kristály
Szín:Ezüst
Kő:Fehér Swarovski
Gyártói cikkszám:0015