%

0008B Cango&Rinaldi iPhone5 tok (LPRAR)Jelenleg nincs készleten, előrendelés lehetséges. Felvesszük a kapcsolatot a forgalmazóval, és jelezzük, hogy milyen határidővel tudjuk szállítani!
21 900 Ft
16 900 Ft
(13 307.09 Ft + 27% ÁFA)

Leírás

0008B cikkszámú Cango&Rinaldi Iphone5 tok. A Cango&Rinaldi cég egyik legújabb iPhone 5 tok modellje! Az iPhone5 készülékét egy műanyag tokba tudja belepattintani, és a bőr fedél lenyitásával már használni is tudja telefonját. A funkció gombok a tok kinyitása nélkül is elérhetőek. A bőr telefontok hátulján mágnes található, ahová beszélgetés közben a lehajtott részt vissza tudja rögzíteni, így nem zavaró használat közben!
A tok lakk piros színű olasz bőr iPhone5 tok, arany színű Swarovski kristályokkal díszítve. Szélesség: 60 mm Magasság: 127 mm Vastagság: 15 mm Swarovski kristályokkal kirakott felület: 12*31 mm, 20*50 mm-es arany színű Swarovski kistályok Cango&Rinaldi felirattal díszített arany színű foglalatban, mely mágneses patenttal kapcsolódik a telefontartóhoz.

Figyelem ez a tok a belső kialakítása miatt csak az Iphone 5 típusú készülékhez használható, ahhoz tökéletes illeszkedik, azonban más készülékkel nem kompatibilis!


Már külföldre is szállítunk, a szállítási díjakról, és a kiszállítási időről, érdeklődjön e-mailben!

I. osztályú termék, származási helye EU. Kezelési útmutató, illetve vásárlói tájékoztató a dobozban található.

A kiskereskedelmi értékesítés miatt, a napközben üzleteinkben eladott termékeket, csak a nap végén egyeztetjük webáruházunkban, így az ebből adódó esetleges készlethiányért felelősséget nem vállalunk, termékeink a készlet erejéig állnak rendelkezésre. Esetleges készlethiányról 24 órán belül e-mailben értesítjük!

Viszonteladói értékesítésre partnereket keresünk az ország több városában, ahol még nincs jelen a márka. Amennyiben Ön kereskedő és üzleti profiljába beleillik a márka igényes megjelenítése, akkor keressen bennünket online nagykereskedésünkhöz regisztrációs kódért (Viszonteladói értésekítéshez információk az info@cangorinaldishop.com e-mail címen).

Ezt a Cango&Rinaldi telefontok modellt (sürgős, akár 1 munkanapos kiszállítás megoldhatóságáról érdeklődjön telefonon) szállítási díj nélkül szállítjuk házhoz.


Cikkszám: 0008B_LPRAR
Gyártó: Cango&Rinaldi
Anyag: Bőr+Fém
Szín: Piros
Kő: Arany színű Swarovski kristály
Gyártói cikkszám: 0008B_LPRAR