%

0008A Cango&Rinaldi iPhone5 tok (EZFH)19 900 Ft
13 900 Ft
(10 944.88 Ft + 27% ÁFA)
+ -

Leírás

0008A cikkszámú Cango&Rinaldi Iphone5 tok. A Cango&Rinaldi cég iPhone 5 tok modellje! Az iPhone5 készülékét egy műanyag tokba tudja belepattintani, és a bőr fedél lenyitásával már használni is tudja telefonját. A funkció gombok a tok kinyitása nélkül is elérhetőek. A bőr telefontok hátulján mágnes található, ahová beszélgetés közben a lehajtott részt vissza tudja rögzíteni, így nem zavaró használat közben!
A tok ezüst színű olasz bőr iPhone5 tok, fehér színű Swarovski kristályokkal díszítve. Szélesség: 60 mm Magasság: 127 mm Vastagság: 15 mm Swarovski kristályokkal kirakott felület: 20*47 mm a bőr csaton, mely mágneses patenttal kapcsolódik a telefontartóhoz.
Már külföldre is szállítunk, a szállítási díjakról, és a kiszállítási időről, érdeklődjön e-mailben!

I. osztályú termék, származási helye EU. Kezelési útmutató, illetve vásárlói tájékoztató a dobozban található.

A kiskereskedelmi értékesítés miatt, a napközben üzleteinkben eladott termékeket, csak a nap végén egyeztetjük webáruházunkban, így az ebből adódó esetleges készlethiányért felelősséget nem vállalunk, termékeink a készlet erejéig állnak rendelkezésre. Esetleges készlethiányról 24 órán belül e-mailben értesítjük!

Viszonteladói értékesítésre partnereket keresünk az ország több városában, ahol még nincs jelen a márka. Amennyiben Ön kereskedő és üzleti profiljába beleillik a márka igényes megjelenítése, akkor keressen bennünket online nagykereskedésünkhöz regisztrációs kódért (Viszonteladói értésekítéshez információk az info@cangorinaldishop.com e-mail címen).

Ezt a Cango&Rinaldi telefontok modellt (sürgős, akár 1 munkanapos kiszállítás megoldhatóságáról érdeklődjön telefonon) szállítási díj nélkül szállítjuk házhoz.


Cikkszám: 0008A_EZFH
Gyártó: Cango&Rinaldi
Anyag: Bőr+Fém
Szín: Ezüst
Kő: Fehér Swarovski
Gyártói cikkszám: 0008A_EZFH