4401 Coeur De Lion karkötő

29 200 Ft

(22 992.13 Ft + 27% ÁFA)
Jelenleg nincs készleten, előrendelés lehetséges. Felvesszük a kapcsolatot a forgalmazóval, és jelezzük, hogy milyen határidővel tudjuk szállítani!

Ingyenes szállítás Magyarországon 40 000 Ft felett

Termékleírás

4401-es cikkszámú Coeur De Lion karkötő újdonság. A karkötő a föld színei színösszeállításban készült.
Kézi készítésű medál Swarovski kristállyal díszítve, zománcozott fekete színű réz alapanyagű nyaklánccal rozsdmanetes kapoccsal. A karkötő egy 3 cm-es lánccal került meghosszabbításra, mellyel az ékszer 15 és 18 cm között bármely hosszon használható. A medál mérete 28 mm-es kocka.

Német minőség, finom rendkívül elegáns divatékszer!!

A Coeur de Lion kollekciója elűzi a szürke, borongós napok hangulatát: kényeztet és tettekre ösztönöz. Minden egyes darabot kézzel készítenek számodra, féldrágakövekből, üvegből, színes Polaris-akrilból és Swarovski-kristályokból.

A kiskereskedelmi értékesítés miatt, a napközben üzleteinkben eladott termékeket, csak a nap végén egyeztetjük webáruházunkban, így az ebből adódó esetleges készlethiányért felelősséget nem vállalunk, termékeink a készlet erejéig állnak rendelkezésre. Esetleges készlethiányról 24 órán belül e-mailben értesítjük!

Ezt az ékszer modellt 2-3 munkanapon belül (sürgős, akár 1 munkanapos kiszállítás megoldhatóságáról érdeklődjön telefonon), postakölség nélkül szállítjuk házhoz. A terméket COEUR DE LION dísz ékszeresdobozban, valamint a 3. képen látható csomagolásban szállítjuk.

A brand bemutatása: Manapság a Coeur De Lion ékszerei világszerte megtalálhatóak. Carola Eckordt tervezőcsoportjával közösen több, mint 20 éve az Ő saját irányzatát ábrázolják: következetesen párosítják a grafikailag minimalista formákat a prémium anyagokkal és a szokatlan színkombinációkkal. A Coeur De Lion ékszerek bizonyítják, hogy az élénk színek és az egyszerűsítés egyáltalán nem zárják ki egymást, vagy ahogy Carola Eckordt mondaná: „Az önuralom valószínűleg a legkellemesebb módja annak, hogy kitűnjünk a tömegből,” Carola Eckordt inspirációját utazásai során meríti, többek között a londoni és berlini bolhapiacokról, a nagyvárosok nyüzsgő kőrutaiból, az utcai kávézókból, a híres múzeumokból és a kicsi galériákból egyaránt merít. A tervezőt szenvedélyesen érdekli az építészet és a művészet – különösen a modern építészet - és ezt a kreatív tárházat dolgozza fel munkája során. Tehetsége abban a képességében rejlik, hogy mindezeket a hatásokat látszólagos játékos könnyedséggel vegyíti össze az ő saját esztétikai keverékével.

Adatlap

Cikkszám:4401_KR
Gyártói cikkszám:4401