1749 Cango&Rinaldi gyöngy nyaklánc (FKAR)40 500 Ft
(31 889.76 Ft + 27% ÁFA)
+ -

Leírás

1749-es cikkszámú Cango&Rinaldi gyöngy nyaklánc modell. Fekete (Mystic Black) színű Swarovski gyöngy konbinációjából készült egy soros, többször körbetekerhető Cango&Rinaldi nyaklánc, melyen egy arany színű levél formájú charm található Cango&Rinaldi metszett nyomattal, jelölve ezzel a brand eredetiségét és minőségét. A nyakláncon egy arany színű különleges csiszolású 20*35 mm-es Swarovski kristály található.
Nyaklánc méretei: teljes hossz: 127 cm

Fedezze fel a Swarovski gyöngyök varázslatos világát a Cango&Rinaldi legújabb ékszerkollekciójában! A Swarovski gyöngyök olyan egyedülálló bevonattal rendelkeznek, amely a legmagasabb ellenállást tanusítja külső behatásokkal szemben (tengeri levegő, UV sugárzás, perfüm permet, karcolás, hőmérséklet ingadozások). Az elérhető színpaletta és a gyöngyök súlya szinte teljesen megegyezik az igazgyöngyök tulajdonságaival. Viselése során felveszi a test hőmérsékletét, ez által hosszú távon is kényelmes a bőrnek.

Már külföldre is szállítunk, a szállítási díjakról, és a kiszállítási időről, érdeklődjön e-mailben!

I. osztályú termék, származási helye EU. Kezelési útmutató, illetve vásárlói tájékoztató a dobozban található.

A kiskereskedelmi értékesítés miatt, a napközben üzleteinkben eladott termékeket, csak a nap végén egyeztetjük webáruházunkban, így az ebből adódó esetleges készlethiányért felelősséget nem vállalunk, termékeink a készlet erejéig állnak rendelkezésre. Esetleges készlethiányról 24 órán belül e-mailben értesítjük!

Viszonteladói értékesítésre partnereket keresünk az ország több városában, ahol még nincs jelen a márka. Amennyiben Ön kereskedő és üzleti profiljába beleillik a márka igényes megjelenítése, akkor keressen bennünket online nagykereskedésünkhöz regisztrációs kódért (Viszonteladói értésekítéshez információk az info@cangorinaldishop.com e-mail címen).

Ezt a Cango&Rinaldi ékszer modellt (sürgős, akár 1 munkanapos kiszállítás megoldhatóságáról érdeklődjön telefonon) szállítási díj nélkül szállítjuk házhoz.


Cikkszám: 1749_FKAR
Gyártó: Cango&Rinaldi
Anyag: Swarovski Gyöngy + Fém
Szín: fekete
Kő: arany