1730 Cango&Rinaldi karkötő - Dukai Regina kollekció (FKAR)Jelenleg nincs készleten, előrendelés lehetséges. Felvesszük a kapcsolatot a forgalmazóval, és jelezzük, hogy milyen határidővel tudjuk szállítani!
14 900 Ft
(11 732.28 Ft + 27% ÁFA)

Leírás

1730-as cikkszámú Cango&Rinaldi karkötő. A termék a 2018-as Dukai Regina kollekció részét képezi. A karkötő fekete színű minőségi olasz bőrből készült, mely arany színű fém szegecsekkel díszített. Teljes hossza 210 mm, mely 2 méretben állítható: 1. méret 175 mm, 2.méret: 190 mm; szélesség: 36 mm. A karkötőn 5 db 15*15 mm-es fém szegecs található, ebből egy Cango Rinaldi metszett mélynyomattal, jelezve ezzel a brand eredetiségét és minőségét!

Már külföldre is szállítunk, a szállítási díjakról, és a kiszállítási időről, érdeklődjön e-mailben!

I. osztályú termék, származási helye EU. Kezelési útmutató, illetve vásárlói tájékoztató a dobozban található.

A kiskereskedelmi értékesítés miatt, a napközben üzleteinkben eladott termékeket, csak a nap végén egyeztetjük webáruházunkban, így az ebből adódó esetleges készlethiányért felelősséget nem vállalunk, termékeink a készlet erejéig állnak rendelkezésre. Esetleges készlethiányról 24 órán belül e-mailben értesítjük!

Viszonteladói értékesítésre partnereket keresünk az ország több városában, ahol még nincs jelen a márka. Amennyiben Ön kereskedő és üzleti profiljába beleillik a márka igényes megjelenítése, akkor keressen bennünket online nagykereskedésünkhöz regisztrációs kódért (Viszonteladói értésekítéshez információk az info@cangorinaldishop.com e-mail címen).

Ezt a Cango&Rinaldi ékszer modellt (sürgős, akár 1 munkanapos kiszállítás megoldhatóságáról érdeklődjön telefonon) szállítási díj nélkül szállítjuk házhoz.


Cikkszám: 1730_FKAR
Gyártó: Cango&Rinaldi
Szín: fekete