1692_1697 Cango&Rinaldi ékszer szett (SZVARFH)46 900 Ft
(36 929.13 Ft + 27% ÁFA)
+ -

Leírás

1 db. 1692-es cikkszámú Cango&Rinaldi bőr karkötő, Swarovski kristály és Swarovski gyöngy díszítéssel. Arany színű minőségi olasz bőrből készült,melyen arany színű fém foglalatban Swarovski kristályok és fehér (White Pearl és Pearlescent White) Swarovski gyöngyök találhatók. Arany színű fém kellékekkel, patentos záródással. Karkötő méretei: teljes hossz: 210 mm, mely 173 és 188 mm-en záródik.

1 db. 1697-es cikkszámú Cango&Rinaldi nyaklánc a gyöngy kollekcióból. Arany színű minőségi, olasz bőrből készült, arany színű fém kellékekkel, mágneses záródással. A nyaklánc medálján, arany színű fém foglalatban Swarovski kristályok és fehér színű (White Pearl és Pearlescent White) Swarovski gyöngyök találhatók. A nyaklánc méretei: 430 mm hosszú, 5 mm széles; a medál teljes hosszúsága: 7,5 cm.

A Cango&Rinaldi felirattal ellátott szegecs jelzi a brand eredetiségét és minőségét!

Fedezze fel a Swarovski gyöngyök varázslatos világát a Cango&Rinaldi legújabb ékszerkollekciójában! A Swarovski gyöngyök olyan egyedülálló bevonattal rendelkeznek, amely a legmagasabb ellenállást tanusítja külső behatásokkal szemben (tengeri levegő, UV sugárzás, perfüm permet, karcolás, hőmérséklet ingadozások). Az elérhető színpaletta és a gyöngyök súlya szinte teljesen megegyezik az igazgyöngyök tulajdonságaival. Viselése során felveszi a test hőmérsékletét, ez által hosszú távon is kényelmes a bőrnek.
Már külföldre is szállítunk, a szállítási díjakról, és a kiszállítási időről, érdeklődjön e-mailben!

I. osztályú termék, származási helye EU. Kezelési útmutató, illetve vásárlói tájékoztató a dobozban található.

A kiskereskedelmi értékesítés miatt, a napközben üzleteinkben eladott termékeket, csak a nap végén egyeztetjük webáruházunkban, így az ebből adódó esetleges készlethiányért felelősséget nem vállalunk, termékeink a készlet erejéig állnak rendelkezésre. Esetleges készlethiányról 24 órán belül e-mailben értesítjük!

Viszonteladói értékesítésre partnereket keresünk az ország több városában, ahol még nincs jelen a márka. Amennyiben Ön kereskedő és üzleti profiljába beleillik a márka igényes megjelenítése, akkor keressen bennünket online nagykereskedésünkhöz regisztrációs kódért (Viszonteladói értésekítéshez információk az info@cangorinaldishop.com e-mail címen).

Ezt a Cango&Rinaldi ékszer modellt (sürgős, akár 1 munkanapos kiszállítás megoldhatóságáról érdeklődjön telefonon) szállítási díj nélkül szállítjuk házhoz.


Cikkszám: 1692_1697_SZVARFH
Gyártó: Cango&Rinaldi
Anyag: Bőr, fém, Swarovski kristály és gyöngy
Szín: arany
Kő: színváltós és fehér