1692 Cango&Rinaldi karkötő (BDFKEZ)

22 000 Ft

(17 322.83 Ft + 27% ÁFA)
Jelenleg nincs készleten, előrendelés lehetséges. Felvesszük a kapcsolatot a forgalmazóval, és jelezzük, hogy milyen határidővel tudjuk szállítani!

Ingyenes szállítás Magyarországon 40 000 Ft felett

Termékleírás

1692-es cikkszámú Cango&Rinaldi bőr karkötő, Swarovski kristály és Swarovski gyöngy díszítéssel. Ezüst színű minőségi olasz bőrből készült,melyen nikkel színű fém foglalatban Swarovski kristályok és szürke (Light Grey Pearl és Dark Grey Pearl) Swarovski gyöngyök találhatók. nikkel színű fém kellékekkel, patentos záródással.

Karkötő méretei: teljes hossz: 210 mm, mely 173 és 188 mm-en záródik.

Fedezze fel a Swarovski gyöngyök varázslatos világát a Cango&Rinaldi legújabb ékszerkollekciójában! A Swarovski gyöngyök olyan egyedülálló bevonattal rendelkeznek, amely a legmagasabb ellenállást tanusítja külső behatásokkal szemben (tengeri levegő, UV sugárzás, perfüm permet, karcolás, hőmérséklet ingadozások). Az elérhető színpaletta és a gyöngyök súlya szinte teljesen megegyezik az igazgyöngyök tulajdonságaival. Viselése során felveszi a test hőmérsékletét, ez által hosszú távon is kényelmes a bőrnek.

Már külföldre is szállítunk, a szállítási díjakról, és a kiszállítási időről, érdeklődjön e-mailben!

I. osztályú termék, származási helye EU. Kezelési útmutató, illetve vásárlói tájékoztató a dobozban található.

A kiskereskedelmi értékesítés miatt, a napközben üzleteinkben eladott termékeket, csak a nap végén egyeztetjük webáruházunkban, így az ebből adódó esetleges készlethiányért felelősséget nem vállalunk, termékeink a készlet erejéig állnak rendelkezésre. Esetleges készlethiányról 24 órán belül e-mailben értesítjük!

Viszonteladói értékesítésre partnereket keresünk az ország több városában, ahol még nincs jelen a márka. Amennyiben Ön kereskedő és üzleti profiljába beleillik a márka igényes megjelenítése, akkor keressen bennünket online nagykereskedésünkhöz regisztrációs kódért (Viszonteladói értésekítéshez információk az info@cangorinaldishop.com e-mail címen).

Ezt a Cango&Rinaldi ékszer modellt (sürgős, akár 1 munkanapos kiszállítás megoldhatóságáról érdeklődjön telefonon) szállítási díj nélkül szállítjuk házhoz.

Adatlap

Cikkszám:1692_BDFKEZ
Anyag:Bőr, fém, Swarovski kristály és gyöngy
Szín:ezüst
Kő:fekete-fehér-black diamond