1657_1658 Cango&Rinaldi ékszer szett (FKFKFH)59 000 Ft
(46 456.69 Ft + 27% ÁFA)
+ -

Leírás

1 darab 1657-es cikkszámmal ellátott Cango&Rinaldi karkötő a Victoria kollekcióból. Minőségi, fekete színű olasz bőr alapanyagból készült, mely fekete színű crystal fabrikkal díszített. Az ékszer közepén egy ezüst színű fém foglalatban különleges csiszolású, fehér színű (001), nagy méretű Swarovski kristály található. Méretei: 10 mm*210 mm, ezüst színű fém patentos záródású, mely két méretben állítható: 1. méret: 180 mm, 2. méret: 195 mm. A fém foglalatba gravírozott Cango&Rinaldi felirat jelöli a brand eredetiségét és minőségét!
1 darab 1658-as cikkszámmal ellátott Cango&Rinaldi nyaklánc a Victoria kollekcióból. Az ékszer egy fekete színű bőrszálból áll, rajta egy bőr - fém - Swarovski kristály kombinációból készült medállal. A fekete színű crystal fabrikkal díszített bőrön található egy ezüst színű fém foglalat, amit egy különleges csiszolású, fehér színű (001), nagy méretű Swarovski kristály díszít. A bőrszíj 460 mm hosszú, mágneses hengerzárral rögzíthető, egy méreten használható. A fémkellékbe gravírozott Cango felirat jelöli a brand eredetiségét és minőségét!
Már külföldre is szállítunk, a szállítási díjakról, és a kiszállítási időről, érdeklődjön e-mailben!

I. osztályú termék, származási helye EU. Kezelési útmutató, illetve vásárlói tájékoztató a dobozban található.

A kiskereskedelmi értékesítés miatt, a napközben üzleteinkben eladott termékeket, csak a nap végén egyeztetjük webáruházunkban, így az ebből adódó esetleges készlethiányért felelősséget nem vállalunk, termékeink a készlet erejéig állnak rendelkezésre. Esetleges készlethiányról 24 órán belül e-mailben értesítjük!

Viszonteladói értékesítésre partnereket keresünk az ország több városában, ahol még nincs jelen a márka. Amennyiben Ön kereskedő és üzleti profiljába beleillik a márka igényes megjelenítése, akkor keressen bennünket online nagykereskedésünkhöz regisztrációs kódért (Viszonteladói értésekítéshez információk az info@cangorinaldishop.com e-mail címen).

Ezt a Cango&Rinaldi ékszer modellt (sürgős, akár 1 munkanapos kiszállítás megoldhatóságáról érdeklődjön telefonon) szállítási díj nélkül szállítjuk házhoz.


Cikkszám: 1657_1658_FKFKFH
Gyártó: Cango&Rinaldi
Anyag: Bőr, fém, Swarovski kristály
Szín: Fekete
Kő: Fehér Swarovski