1651 Cango&Rinaldi fülbevaló - Dukai Regina kollekció (LLG)

12 500 Ft

(9 842.52 Ft + 27% ÁFA)
Jelenleg nincs készleten, előrendelés lehetséges. Felvesszük a kapcsolatot a forgalmazóval, és jelezzük, hogy milyen határidővel tudjuk szállítani!

Ingyenes szállítás Magyarországon 40 000 Ft felett

Termékleírás

1651-es cikkszámú Cango&Rinaldi fülbevaló. A termék a 2017-es Dukai Regina kollekció részét képezi. A fülbevaló fekete színű minőségi olasz bőr és lila színű glitter kombinációja, mely arany színű fém szegecsekkel díszített. Fülbevaló méretei: teljes 70 mm hosszú, 55 mm széles, akasztó: 20 mm. A fülbevalón arany színű fém szegecs található Cango felirattal, jelezve ezzel a brand eredetiségét és minőségét!
Már külföldre is szállítunk, a szállítási díjakról, és a kiszállítási időről, érdeklődjön e-mailben!

I. osztályú termék, származási helye EU. Kezelési útmutató, illetve vásárlói tájékoztató a dobozban található.

A kiskereskedelmi értékesítés miatt, a napközben üzleteinkben eladott termékeket, csak a nap végén egyeztetjük webáruházunkban, így az ebből adódó esetleges készlethiányért felelősséget nem vállalunk, termékeink a készlet erejéig állnak rendelkezésre. Esetleges készlethiányról 24 órán belül e-mailben értesítjük!

Viszonteladói értékesítésre partnereket keresünk az ország több városában, ahol még nincs jelen a márka. Amennyiben Ön kereskedő és üzleti profiljába beleillik a márka igényes megjelenítése, akkor keressen bennünket online nagykereskedésünkhöz regisztrációs kódért (Viszonteladói értésekítéshez információk az info@cangorinaldishop.com e-mail címen).

Ezt a Cango&Rinaldi ékszer modellt (sürgős, akár 1 munkanapos kiszállítás megoldhatóságáról érdeklődjön telefonon) szállítási díj nélkül szállítjuk házhoz.

Adatlap

Cikkszám:1651_LLG
Szín:lila glitter