1617 Cango&Rinaldi nyaklánc(BGFKLFKBD)28 000 Ft
(22 047.24 Ft + 27% ÁFA)
+ -

Leírás

1617-es cikkszámú Cango&Rinaldi nyaklánc lakk fekete és fekete színű mintás (fekete broken glass) minőségi bőr kombinációjából. A nyaklánc közepén egy nikkel színű fém foglalatban egy darab különleges csiszolású és formájú Black Diamond színű Swarovski kristály található. A nyaklánc méretei: 410 mm hosszú, 5 mm széles, mely mágneses hengerzárral kapcsolható, medál hossza: 65 mm. A nyaklánc nikkel színű fém kiegészítőkkel készült, ahol a foglalat C&R feirattal és márkajelzett szegeccsel ellátott, jelezve ezzel a brand eredetiségét és minőségét.
Már külföldre is szállítunk, a szállítási díjakról, és a kiszállítási időről, érdeklődjön e-mailben!

I. osztályú termék, származási helye EU. Kezelési útmutató, illetve vásárlói tájékoztató a dobozban található.

A kiskereskedelmi értékesítés miatt, a napközben üzleteinkben eladott termékeket, csak a nap végén egyeztetjük webáruházunkban, így az ebből adódó esetleges készlethiányért felelősséget nem vállalunk, termékeink a készlet erejéig állnak rendelkezésre. Esetleges készlethiányról 24 órán belül e-mailben értesítjük!

Viszonteladói értékesítésre partnereket keresünk az ország több városában, ahol még nincs jelen a márka. Amennyiben Ön kereskedő és üzleti profiljába beleillik a márka igényes megjelenítése, akkor keressen bennünket online nagykereskedésünkhöz regisztrációs kódért (Viszonteladói értésekítéshez információk az info@cangorinaldishop.com e-mail címen).

Ezt a Cango&Rinaldi ékszer modellt (sürgős, akár 1 munkanapos kiszállítás megoldhatóságáról érdeklődjön telefonon) szállítási díj nélkül szállítjuk házhoz.


Cikkszám: 1617_BGFKLFKBD
Gyártó: Cango&Rinaldi
Szín: broken glass fekete - lakk fekete
Kő: Black Diamond