0010C Samsung Galaxy S5 tok (CFHMG)22 500 Ft
(17 716.54 Ft + 27% ÁFA)
+ -

Leírás

0010C cikkszámú Cango&Rinaldi Samsung S5 tok. A Cango&Rinaldi cég legújabb Samsung S5 tok modellje! A Samsung S5 készülékét egy műanyag tokba tudja belepattintani, és a bőr fedél kinyitásával már használni is tudja telefonját. A funkció gombok a tok kinyitása nélkül is elérhetőek. A bőr telefontok tetején mágnes található, a borító bőr rész lefelé nyílik!
Cayane fehér piton mintás fehér színű olasz bőr Samsung Galaxy S5 tok, metal gold színű Crystal Fabric egészes apró szinte sík felületet adó Swarovski kristályokkal díszítve. Szélesség: 74 mm Magasság: 140 mm Vastagság: 14 mm Swarovski kristályokkal kirakott felület: 9*130 mm. A telefontok alsó harnadának közepén 1 db Cango&Rinaldi felirattal díszített fém felület található, jelölve ezzel a brand erdetiségét és minőségét.

Figyelem ez a tok a belső kialakítása miatt csak a Samsung Galaxy S5 típusú készülékhez használható, ahhoz tökéletes illeszkedik, azonban más készülékkel nem kompatibilis!


Ezt az Samsung tok (sürgős, akár 1 munkanapos kiszállítás megoldhatóságáról érdeklődjön telefonon) szállítjuk házhoz. 


Használja ki, hogy nálunk mindent egy helyen megtalál, és egy kattintással összeállíthatja szettjét, ahelyett hogy üzletről, üzletre járna, és megpróbálná összevadászni kiszemelt ékszeréhez a hozzá illő kiegészítőket. Amennyiben valamely terméket nem találja készleten, vagy más bőr, illetve kő színösszeállításban álmodta meg szettjét, akkor lépjen kapcsolatba velünk, és mi legyártatjuk, az Ön által kiválasztott méretben, bőr és kő összeállításban álmai ékszerét :-)!


Cikkszám: 0010C_CFHMG
Gyártó: Cango&Rinaldi
Anyag: Bőr+Fém
Szín: Fehér
Kő: Metal Gold
Gyártói cikkszám: 0010C_CFHMG